1 EUR = 4.6424 LEI, 1 USD = 3.7433 LEI / 06-02-2018 / BNR


Despre noi •  Parteneri •  Contact
Cautare
Prima pagina


Producatori
3M ABB Abus Afriso-Euro-Index Aksa Alfa Laval Allen Bradley Anly Electrinics Anviz APAR Aplisens Arcolectric Askoll Auraton Avesta Welding AB AWK AZ Pneumatica Badotherm Bailey Barthelme Bauer Beninca Bentel Security Benza Berger Lahr Bonfiglioli Riduttori Bosch Brahma Breve-Tufvassons Broyce Control Burgman Burkert C E M E C&K Components Calpeda Camozzi Pneumatic Carel Carlo Gavazzi Automation COFI Computherm Conrad Control Techniques Crouzet Dab Pumps Danfoss DC COMPONENTS Delta Electronics Delta Pumps DeWALT Dinway Dixell DSC DUCATI Energia Dungs E L C O E-T-A Eaton Eaton-Moeller Ebara EBM Papst Eckerle Electroplast Elektrogas Eliwell ELKO Elmark EMKO Elektronik Endress Hauser ER-NA Elektrik-Elektronik Espa Etigroup EVCO Every Control Fanox Farm Fans FBR FEIN Multi Master Festo Fibox Fimet Finder Fogo Forward Industrial CO Fotek Controls Fuji Electric G GIOANOLA Ganz KK Gave General Electric Geo Vision GEV Globstar Battery Grundfos Hager Haupa Hedef Helukabel Hensel Electric Hitachi Honeywell Husqvarna IFM Electronic Sensors IMIT IMO Italtehnica Jtekt Kanthal Knipex Kobold Koyo KRK Karaca Kromschroder KSB Kuhnke Lamborghini Calor Lamina S I Landis & Gyr Lelli Pumps Leuze LIFE Home Integration Littelfuse Lohuis Lovato Electric Lowara Lubing Mashinenfabrik Lucifer-Parker Makita Marathon MBS AG Mean Well Metal Work Muller Licht Nais Navaio Navi Ne-Ka Elektronik Necom Nocchi Nordac Norgren Oil Ltd Omron Osram Panasonic EW Pepperl Fuchs Phoenix Contact Pizzato Elettrica Procon Provision ISR PWALKER Rayex Electronics CO Relpol Rexlan Europe Rezel Riello Ritar Robin Subaru Rotronic Saia Burgess Samsung Satronic Schneider Electric Schrack Technic Semikron Sick Siemens Simel Sinterom SIT Group Sony Spirax Sarco SR PASSIVES SSi Technologies Steca Stego STM Products Sunerg Sunon Suntec Technicard Tecno Elettra Tele Telemecanique Tente THERM-O-DISC TOHO Torex Total Green Tracon Transtecno Turck UNI-T Unior Unitech V S Vacon Vents VITO Volta Motor Electric Voltcraft Vortice Wago Weidmuller Weigel Wieland Electric Wilo Zext

Documentatii

PARTENERITermeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.vistoserv.ro.

www.
vistoserv.ro este proprietatea societatii comerciale Visto Serv s.r.l., denumita in continuare Visto Serv.

Utilizarea site-ului www.
vistoserv.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare. Acesti termeni si conditii reprezinta un contract legal intre utilizator si Visto Serv, de aceea se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.vistoserv.ro implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Visto Serv, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

COMUNICARI ELECTRONICE

Utilizarea site-ului www.
vistoserv.ro (vizitare, cumparare de produse sau trimitere de e-mailuri) implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin e-mail, fie prin afisare pe site-ul www.vistoserv.ro. Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.

COPYRIGHT

Tot continutul site-ului www.
vistoserv.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea Visto Serv si/sau a asociatilor,partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Combinarea acestora (design-ul) este proprietate a Visto Serv, fiind protejata de legile in vigoare. Toate programele folosite pe www.vistoserv.ro sunt proprietate a Visto Serv si/sau a funrnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe www.
vistoserv.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin www.vistoserv.ro sau Visto Serv, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze www.vistoserv.ro sau Visto Serv.

LEGATURI

Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe www.
vistoserv.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul www.
vistoserv.ro, nu implica faptul ca societatea Visto Serveste asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.

Visto Serv nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.vistoserv.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

ACCESUL LA SITE

Visto Serv garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul www.vistoserv.ro si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al Visto Serv.

De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre www.vistoserv.ro.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

CONTUL PERSONAL

Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii contului si parolei sale si pentru toate activitatile care survin prin accesarea acestora. Societatea
Visto Serv nu poate fi facuta responsabila pentru consecintele neglijentei utilizatorului.

www.
vistoserv.ro.ro poate vinde produse pentru copii, insa le vinde adultilor. Daca ai sub optsprezece ani, poti folosi site-ul www.vistoserv.ro.ro doar cu acordul unui parinte sau tutore.

Visto Serv isi rezerva dreptul de a refuza efectuarea serviciilor, de a inchide conturile utilizatorilor, de a modifica sau sterge continutul si de a anula comenzile.

DESPRE CONTINUT

Utilizatorii pot posta comentarii sau alte comunicari, pot trimite felicitari virtuale, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu ameninta dreptul la intimitate, nu incalca drepturile de autor, nu aduce in nici un fel injurii unor terte parti si nu contine virusi, texte cu referire la diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mailuri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca o adresa falsa de email sau sa transmita comunicari electronice in numele unei alte persoane, fizice sau juridice.
Visto Serv isi rezerva dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge sau edita continutul respectiv. Visto Serv nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

DESCRIEREA PRODUSELOR

www.
vistoserv.ro si Visto Serv incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, Visto Serv nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate. Daca un produs comandat de pe www.vistoserv.ro nu corespunde asteptarilor utilizatorului, singura solutie este de a-l returna in starea intiala.

Utilizatorul trebuie sa tina seama de faptul ca unele produse realizate manual sunt unicat, fiind astfel imposibila realizarea unei copii identice. De aceea, produsul primit poate avea mici diferente legate de culoare sau detalii.

Visto Serv nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

TAXE VAMALE

In principiu, cheltuielile legate de transportul produselor sunt incluse in pretul afisat. Utilizatorul trebuie insa sa tina cont de faptul ca la intrarea in tara de destinatie e posibil sa fie necesara plata unor taxe vamale. Acestea depind strict de legislatia fiecarei tari in parte si ca atare nu pot fi calculate sau suportate de www.
vistoserv.ro. E recomandat ca inainte de comandarea produselor dorite sa va interesati daca va trebui sa platiti taxe vamale si care este cuantumul acestora.

De exemplu, in Romania este deductibila suma de patruzeci si cinci de euro din valoarea produsului.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Site-ul www.
vistoserv.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile, fara nici o garantie.

Societatea
Visto Serv nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Visto Serv nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. Visto Serv nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Visto Serv nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.vistoserv.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

DISPUTE SI CONFLICTE. DREPT APLICABIL. LITIGII

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.
vistoserv.ro si orice
Despre noi  •  Parteneri  •  Contact
VISTO SERV SRL, Braila, Str. Milcov , nr. 136 D, Tel:0744.794531, Fax:0239.610154, E-mail:vistovictor@gmail.com.
© 2007 VISTO SERV SRL. Termeni si conditiiVizitatori: 47462 Realizat: Bebi Capitaneanu